T4 t6 t8 t10 t22 T25 Allen K Wan Wrench Torx
ʻO ka weheweheʻana
Ua hoʻoliloʻia ko mākou R & D Team i nā hana koʻikoʻi i ka hoʻolālāʻana iā T25 Allen kī e hāʻawi i nā mea hoʻohana maikaʻi a me ka hōʻoluʻolu. Hoʻohana mākou i nā polokalamu kelepona holomua holomua a me nā'ōlelo ergonomic e hana i nā wrenches me kahi gripʻoluʻolu,ʻaeʻia no ka hana kūpono a pololei. Hoʻokomo pū ka hoʻolālā i nā hiʻohiʻona e like me nā papahele anti-slip a hoʻonuiʻia i ka hoʻounaʻana i ka tomana.

Hoʻomaopopo mākou i nāʻano hana likeʻole a me nā noi i nā koi kūʻokoʻa no ka paleʻana i ka wrench sorx. Hiki i kā mākou mau mea hana maʻamau e hiki iā mākou ke hana i kēia mau wrenches e hoʻokō i nā pono kūikawā. Hāʻawi iā mākou i nā koho likeʻole, me ka like likeʻole, nā lōʻihi, nā lōʻihi, nā lole. Hiki i kēia ke loaʻa i kā mākou mea kūʻai aku e loaʻa nā mea kūʻai aku i kūpono kūpono i kā lākou hoʻohanaʻana a me ka nohona.

ʻO kā mākouT10 Torx Wrenchua hanaʻia e hoʻohana ana i nā mea kiʻekiʻe-kiʻekiʻe, e like me ka mea kila a alloy vanitium a iʻole chrome vanimium steel, e hōʻoia i ka hana lōʻihi a me ka hana lōʻihi. Hana mākou i nā hana hana holomua holomua, me ka hana pololei a me ka mālama wela, e hōʻoiaʻiʻo i ka ikaika kiʻekiʻe, a me ka paleʻana i keʻano. ʻO kā mākou kūpaʻa i ka maikaʻi e hōʻoia i ko mākou mau wrenches e hui a iʻole ma mua o nā kūlanaʻoihana.

Loaʻa i kā mākou mau kālāʻo Allen i loaʻa i nā noi i nāʻoihana hana ma nā mea hana e pono ai me ka kaʻa, aerospace, nā mea uila, a me nā mīkini hana. Ua hoʻohana nuiʻia kēia mau wana no ka hōʻuluʻuluʻana a me ka hoʻokaʻawaleʻana i nā'āpana hex a hex socket Inā paha e hana ana i nā mīkini uila a iʻole nā mīkini ikaika-koʻikoʻi, e hāʻawi i ko mākou mau inoa inoaʻo Allen

I ka hopena, ua hōʻike ko mākou mau kīnaniʻo Allen i ka hoʻolaʻaʻana o kā mākou hui i kaʻoihana a ko mākouʻoihana i ka R & D a me nā pono hana maʻamau. Me nā hoʻolālā hoʻolālā, nā hiʻohiʻona ergonomic, nā koho maʻamau, a me nā hana kiʻekiʻe, a me nā mea hana kūpono e hāʻawi ai i nā hana likeʻole. Ke hanaʻia nei mākou e pili ana i kā mākou mea kūʻai aku e hoʻomohala i nā hopena hana e hoʻokō ai i ko lākou mau koi kūikawā. E koho i kā mākou mau kīnahu kiʻekiʻe no ka hilinaʻi a me nā mea hana maʻamau e hoʻoikaika ai i ka huahana a me nāʻike hoʻohana.