ʻaoʻao_hae06

nā huahana

T4 T6 T8 T10 T25 Allen Key Wrench Torx

Wehewehe Pōkole:

Nā kī kī Allen, i ʻike ʻia hoʻi he mau kī hex a i ʻole nā ​​kī Allen, he mau mea hana koʻikoʻi i hoʻohana ʻia no ka hoʻopaʻa ʻana a me ka wehe ʻana i nā wili me nā poʻo socket hexagonal. Haʻaheo kā mākou hui i ka hōʻike ʻana i ko mākou ʻike loea i ka noiʻi a me ka hoʻomohala ʻana (R&D) a me nā hiki ke hoʻopilikino ʻia ma o ka hana ʻana o nā kī Allen kiʻekiʻe a maʻamau.

Nā kikoʻī huahana

Nā Lepili Huahana

Wehewehena

Ua hoʻokomo kā mākou hui R&D i nā hana koʻikoʻi i ka hoʻolālā ʻana i ke kī T25 Allen e hāʻawi ana i ka hana kūpono a me ka ʻoluʻolu o ka mea hoʻohana. Hoʻohana mākou i nā polokalamu CAD holomua a me nā loina ergonomic e hana i nā wrenches me kahi paʻa ʻoluʻolu, e ʻae ana i ka hana pono a pololei. Hoʻokomo pū ka hoʻolālā i nā hiʻohiʻona e like me nā ʻili anti-slip a me ka hoʻoili torque i hoʻonui ʻia.

avsdb (1)
avsdb (1)

Hoʻomaopopo mākou he mau koi kūikawā ko nā ʻoihana like ʻole a me nā noi no Wrench Torx. ʻO kā mākou hiki ke hoʻopilikino iā mākou e hiki ai ke hoʻopilikino i kēia mau wrench e hoʻokō i nā pono kikoʻī. Hāʻawi mākou i nā koho like ʻole, me nā nui like ʻole, nā lōʻihi, nā mea lima, a me nā uhi. ʻAe kēia i kā mākou mea kūʻai aku e loaʻa nā wrench e kūpono loa i kā lākou hoʻohana a me ke kaiapuni i manaʻo ʻia.

avsdb (2)
avsdb (3)

ʻO kā mākouWrench Torx T10hana ʻia me ka hoʻohana ʻana i nā mea kiʻekiʻe, e like me ke kila alloy a i ʻole ke kila chrome vanadium, e hōʻoiaʻiʻo ana i ka lōʻihi a me ka hana lōʻihi. Hoʻohana mākou i nā ʻenehana hana holomua, me ka mīkini kikoʻī a me ka mālama wela, e hōʻoia i ka ikaika kiʻekiʻe, ka paʻakikī, a me ke kūʻē ʻana i ka ʻaʻahu a me ka pala. ʻO kā mākou kūpaʻa i ka maikaʻi e hōʻoiaʻiʻo ana e hoʻokō a ʻoi aku paha kā mākou mau wrenches i nā kūlana ʻoihana.

avsdb (7)

Loaʻa i kā mākou mau kī kī Allen i hana maʻamau ʻia nā noi ma nā ʻoihana like ʻole, me ke kaʻa, ka mokulele, nā mea uila, nā lako, a me nā mīkini. Hoʻohana nui ʻia kēia mau kī no ka hōʻuluʻulu ʻana a me ka wehe ʻana i nā ʻāpana me nā wili socket hex, e hāʻawi ana i nā hopena hoʻopaʻa hilinaʻi a palekana. Inā paha e hana ana ma nā mea uila paʻakikī a i ʻole nā ​​​​mīkini hana kaumaha, hāʻawi kā mākou mau kī kī Allen i ka hana maikaʻi loa a me ka versatility.

ʻAvavb

I ka hopena, hōʻike kā mākou mau kī kī Allen i ka hoʻolaʻa ʻana o kā mākou hui i ka R&D a me nā hiki ke hoʻopilikino ʻia. Me ka hoʻolālā holomua, nā hiʻohiʻona ergonomic, nā koho hoʻopilikino, a me ka hana ʻana kiʻekiʻe, hāʻawi kā mākou mau kī i ka hana kūpono a pololei no nā noi like ʻole. Ua kūpaʻa mākou i ka hui pū ʻana me kā mākou mea kūʻai aku e hoʻomohala i nā hoʻonā i hana kūikawā ʻia e hoʻokō i kā lākou mau koi kikoʻī. E koho i kā mākou mau kī kī Allen no nā mea hana hilinaʻi a hana pilikino ʻia e hoʻonui i ka huahana a me ka ʻike mea hoʻohana.

avsdb (6) avsdb (4) avsdb (2)

• Ma mua:
  • Aʻe:

• E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou